קורס עיצוב וגילוף בפירות

הכשרת מעצבות ואמניות בגילוף ועיצוב פירות וחיתוך ירקות הינו טרנד חדשני הכובש את העולם הקולינרי שמתפתח ומתעדכן כל הזמן תוך חשיפה לעיצובים חדשים ומעודכנים הכולל התנסות מעשית  ופרקטית עם סגנונות עיצוב ופיסול מהמתקדמים ביותר.

3 חודשים 12 מפגשי ערב
שעות ערב 18:00 -21:00
נתיבות

הקורס מתאים ל:

בעלות חשיבה אומנותית וצבעוניות בעיצוב של חיתוך ופיסול פירות וחיתוך ירקות במבחר ענק של סגנונות

מהם תנאי הקבלה?

מעל גיל 16

במה אוכל לעבוד?

מעצבת יזמית של אירועים כמו חתונות בר מצוות אירועי השקה בריתות וכד’ וגם כשכירה בחברת קייטרינגים והפקת אירועים

האם יש תעודה?

תעודה מטעם המכללה ‘מרכז קריירה’ ע”ר

כל משתתפת תוכל לקחת הביתה את יצירותיה. 

הקורס כולל את כל החומרים הנדרשים

  • פלטת פירות, מגשי פירות, חיתוך, קילוף, פריסה ועיצוב פרחים וגילוף עלים מאבטיח.
  • גילוף פירות שלמים: פפיה, קיווי ועוד.. בשילוב סכיני גילוף מתקדמים.
  • בניית מגשים בצורות שונות: לבבות חמסה ועוד.. 
  • חיתוך ושילוב פירות ואבטיחים מגולפים במגשים. אריזה
  • ירקות בסיסי, חיתוך והכנת פלטות ירקות בשילוב מטבלים
  • ירקות מתקדם ברמה גבוהה של גילוף
  • כיתוב וציור על אבטיח, מונוגרם, לוגו דיוקן ועוד..
  • גילוף שושנים על אבטיח

גילוף דוגמאות מורכבת עם סוגי פרחים מתחרה על אבטיח.

גילוף אבטיח המורכב משושנים פרחים וציור ברמה גבוהה מאוד

הירשמו למחזור הבא של קורס עיצוב וגילוף בפירות

קורסים נוספים

התחבר כדי להתחיל את הקורסים